2018. sze 14.

Gyerekeltűnésektől hangos a sajtó!

írta: gpsorak.hu
Gyerekeltűnésektől hangos a sajtó!

SEGÍTSÜNK MEGTALÁLNI ERIKÁT!

Erika 10 évesen tűnt el!  Mellbe vágott a hír, mert akár az én kislányom is lehetett volna!

erika_eltunt_10_eves_gpsorak.png Bíró Erika 140 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, szőkésbarna vállig érő egyenes hajú és a XXI. kerületi otthonából tűnt el.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Bíró Erikát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett  tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

SEGÍTSÜNK MEGTALÁLNI ERIKÁT!


2017-ben majdnem annyi gyermek tűnt el Magyarországon mint amennyi Keszthely, Várpalota vagy Fót lakossága...... és ebből 3117 gyermekkorú volt!!!


Az eltűnt kiskorúak száma, évről évre nő!
2017-ben több mint 19 ezer kiskorú eltűnését regisztrálták Magyarországon. Ez a szám háromszázzal több mint az előző évi adat.
Ebbe beletartoznak azok is akik brahiból mentek el otthonról, azok is akik a nevelő otthonból szöktek meg. Pontos adat nem áll rendelkezésünkre azzal kapcsolatban, hogy ebből az óriási számból hány olyan gyerek van akit valójában elraboltak, de sajnos a tendencia növekszik.

Magyarország vezeti a gyermekeltűnések ranglistáját!
Készült egy statisztika, ahol az eltűnt gyermekek számát viszonyították az ország lakósainak számához és sajnos a ranglistát az Európai Unióban Magyarország vezeti.
2018. április 10-i állapot szerint az eltűnés miatt regisztrált hatályos körözések száma  a fiatalkorúaknál 1726, a 14 év alattiaknál pedig 649. 

Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy a gyermekeltűnések számát csökkentsük!  Van megoldás!  Ma már rengeteg olyan kütyüt lehet kapni, amely biztonságot nyújt a gyermeknek és szülőnek egyaránt. 

 www.gpsorak.hu

 Hadd tegyek fel egy egyszerű kérdést: Megtettél te már mindent annak érdekében, hogy szeretteidet biztonságban tudd? 

Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést, hogy segítsük Erika megtalálását!

 

Szólj hozzá

gyermekeltűnések megelőzése gyermekeltűnések csökkentése védjük gyermekünket