2016. nov 22.

Hogyan nem veszíted szem elől szívedcsücskét'...

írta: gpsorak.hu
Hogyan nem veszíted szem elől szívedcsücskét'...

...még a legsűrűbb erdőben sem?

 gps_ora_kirandulas_level_hajigalas.jpg

Tavaly ősszel történt. Kirándulni mentünk a barátainkkal. Nyolc felnőtt és kilenc gyermek vágott neki az őszi vadonnak. Az autókat az erdő szélén hagytuk, és egy keskeny ösvényen indultunk be az erdőbe. A természet felöltötte legszebb ruháját, a zöldtől a sárgáig, a narancssárgától a barnáig, minden színben pompázott.

gpsora_oszi_taj_1.jpg

Valóságos alagútként rajzolódott fejünk fölé a színpompás fák koronája. Menet közben rugdaltuk a lehullott avart és hallgattuk annak recsegő-ropogó hangját, míg a háttérben madarak csicseregtek. Éreztük ahogy a tiszta, őszi levegő felfrissíti agyunkat és gyógyírként hat tüdőnkre.  Örültünk a mának, élveztük a pillanatot és az együttlétet. A gyerekek  bújócskáztak, levelet gyűjtöttek,  míg mi beszélgettünk, nevetgéltünk, egyszóval nagyon jól éreztük magunkat. A felhőtlen mámort egy belső hang törte meg: Tartsunk létszámellenőrzést!

Hová tűnt Petra?

Miután senki nem tudta, hogy hol van kisebbik lányom, lélekszakadva kezdtem  el rohangálni, miközben a nevét kiabáltam. Benéztem minden vastagabb fatörzs mögé, körbejártam a bokrokat miközben egyre erősödött bennem a kétségbeesés. Egyszer csak egy jól eső kiáltás rázott fel rémületemből:

 Gyertek ide, itt van!

Petrus ájultan feküdt az avarban. Mikor magához tért, szerencsére teljesen rendben volt. Utolsó emléke az volt, hogy szaladgált a fák között, ugrált a letöredezett ágakon, mikor megbotlott...

Ha ezelőtt egy évvel tudtam volna, hogy létezik olyan karóra gyerekeknek, melynek köszönhetően telefonomról egy gombnyomással lekérdezhetem az ő pontos helyét, akkor megkíméltem volna magamat a hosszú, óráknak tűnő aggodalmas percektől.k4_gps_okosora_kek.jpg

 Ma már nem megyünk sem kirándulni, sem játszótérre, de még bevásárlóközpontba sem GPS okosóra nélkül, mert mind amellett, hogy mindig láthatom, hogy merre van szívemcsücske', meghatároztatok vele egy biztonsági zónát is, amelyet ha elhagy, azonnal riasztást kapok a telefonomra. Biztonságot nyújt az a tudat is, hogy bármikor felhívhatom őt az órán keresztül.

Klikk ide és tudj meg többet a nyomkövetős GPS okosórákról.


www.GPSorak.hu-  a Te nyugalmad és szeretteid biztonsága érdekében!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

gps okosóra gyerek nyomkövető okosóra