2016. jún 10.

Kínából rendelt egy órát 35 dollárért, majd ami ezután történt....

írta: MandoMilan
Kínából rendelt egy órát 35 dollárért, majd ami ezután történt....

jv90-blue.jpg

Amikor azon gondolkozol, hogy a gyermekeidnek olyan GPS órát vegyél, amivel követni tudod őket, akkor felmerülhet benned, hogy külföldről rendeld meg, mert úgy olcsóbb. Ez természetes, hogy megfordul a fejedben. Több komment is érkezett már a GPSorak.hu Facebook posztjai alá, hogy ehhez hasonló órát olcsóbban megrendelné Kínából. Tudod miért lehet rossz ötlet? 

Már többen megkerestek minket azzal, hogy igaz nem tőlünk rendelték az órát, de segítségünk beállítani, mert nem működik valamiért, hiába követik a beállítási útmutatót. És legtöbbször kiderül, picit hasonlít csak a két termék egymásra, amit tőlünk lehet megvenni, és amit külföldről rendeltek.Sajnos mivel hibás terméket rendeltek, ilyenkor mi sem tudunk segíteni. 

Fontos!

  • A külföldről rendelt GPS órák nem minden esetben működnek itthon is, magyar hálózaton. - Ellenben a mi általunk forgalmazott órák beállításában segítünk, és azok működnek itthon. 
  • Ha külföldről rendelsz, akkor nem tudod érvényesíteni a garanciád, mert nincs is. - Ha tőlünk rendelsz a GPSOrak.hu -tól, akkor mi garanciát vállalunk a termékre.
  • Ezeket az órákat nehéz beállítani, így ezt a supportot is adjuk mi. 

Vásárolj nálunk, és nem ér meglepetés! www.gpsorak.hu 

Szólj hozzá